Betingelser og privatlivs politik

 

Siden er under ombygning. Vi kan stadig kontaktes via mail info@epicoils.eu eller på telefon 50504159

Betingelser

Hjem > Betingelser

Generelle oplysninger

 

Epic Oils (en del af Impex Trading v/Peder Kamper)

Enkeltmands virksomhed

CVR: 31439833

Adresse: HF. Kongelund 36, 2300 København S

E-mail: info@epicoils.eu

Telefon: 50 50 41 59 Hovedkontor (Kundeservice og Lager)

Etableret 2015

Ved formidlingskøb:

 

Impex Trading ApS

Betaling

 

På Epicoils.eu kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, American Express, Swipp, MobilePay, Paypal og via Bankoverførsel . Epic Oils Webshop tillægger ikke gebyr på betalingskort.

 

Levering

 

Forventet leveringstid 1-2 hverdage alt efter bestillings tidspunkt.

 

International leveringstid varierer alt efter aftalt shippingmetode og destination.

 

Særlige vilkår

 

Levering efter aftale gælder kun i særlige tilfælde og skal aftales med kundeservice via mail (info@epicoils.eu) eller telefon (+45 50 50 41 69).

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 

a) har modtaget din vare

 

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

 

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@epicoils.eu eller ringe på 50 50 41 59.

 

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Bemærk: Hvis forseglingen er brudt returneres varen IKKE.

 

Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

 

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 

1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 

Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder

leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget

meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Epic Oils

Porskærvej 7

8740 Brædstrup

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på http://epicoils.eu/ har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

 

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

 

Epic Oils

HF Kongelund 36

2300 København S

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Epic Oils og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og vores Logistik ansvarlige for Epic Oils har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Epicoils.eu er Peder Kamper.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til epicoils.eu videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Som registreret hos Epic Oils har du altid ret til at gøre indsigelse mod

registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Epic Oils via e-mail på info@epicoils.eu

 

Klageadgang

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på telefon 50 50 41 59 eller via e-mail på info@epicoils.eu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Cvr: 31 43 98 33 (+45) 50 50 41 59 Nordea

Reg. : 21 48

Email: info@epicoils.eu Konto : 07 49 17 24 60

BANK